Segueix-nos
 
PRESENTACIÓ Directrius Estratègiques de Menorca (DEM)

Des de fa uns anys, una part significativa de la societat menorquina reclama una visió estratègica capaç de definir unes directrius generals, que puguin respondre a la qüestió de “cap a on anam?”.

Un dels principals reptes que ha de superar la resposta a aquesta pregunta és aglutinar un consens, capaç de superar els cicles polítics, i d’orquestrar el seguit de plans, lleis i normes que se superposen en un corpus de regulacions sense estructura ni objectius conjunts.

Al llarg dels darrers anys s’ha anat configurant un primer element del necessari consens social amb la declaració de Menorca com a reserva de biosfera per la UNESCO l’any 1993. La figura de reserva de biosfera és un reconeixement a l’herència del passat, però també és l’adopció d’un compromís de futur, que implica donar contingut, evolucionar cap al concepte de sostenibilitat i transferir l’experiència a la resta del món. Les Directrius Estratègiques de Menorca es configuren com un procés orientat a desenvolupar aquesta necessitat.

Podeu descarregar-vos el document de PLANTEJAMENT de les DEM
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
 
Camí des Castell, 28 07702 Maó. Menorca Tel.: 971 35 15 00
IME - Institut Menorquí d'Estudis